vrijdag 24 januari 2020
 • Thames Travel Europe Wij organiseren reizen voor particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen. Wij zijn dan ook agent voor alle ferry maatschappijen die opereren op het Engelse Kanaal en de Noordzee, alsmede voor Eurotunnel, de snelle treinverbinding van Calais naar Folkestone.
 • Genieten van de winter in Britain Boek nu voordelig uw overtocht met P&O Ferries en geniet van de Britse gastvrijheid in één van onze populaire B&B's of Inns...
 • Het Falkirk Wheel, Schotland Veel bezoekers van deze supersluis vragen zich af of dit als kunst bedoelt is of puur technisch gezien een dam. Deze constructie uit 2002 van 35 m hoog vormt de verbinding tussen het Forth and Clyde kanaal en het Union kanaal en maakte 11 oude sluizen overbodig.
 • Isle of Wight Een paradijs van een eiland met zandstranden, zeiltraditie en kilometers voetpaden.
 • Uitgaan in Londen Geheel verzorgd voor zowel groepen als de individuele reiziger. Musical, toneel, ballet en Opera.
 • Blackpool Het populairste favoriete vakantieoord van het Verenigd Koninkrijk trekt nog steeds miljoenen bezoekers...
 • Brighton (East Sussex) Brighton is een van de bekendste en grootste badplaatsen van Engeland.
 • Lake District National Park Derwent Water is een meer, gelegen in North West England in het graafschap Cumbria
 • Motorvakanties naar Britain Boek nu uw motorvakantie - indivuele of groepstours, keuze genoeg!
 • Londen - het culturele centrum van Britain Bezoek het culturele, politieke en financieele hart van de Britse samenleving...
 • Hampton Court Palace Hampton Court Palace buiten Londen is veel meer dan Henry VIII en absoluut een bezoek waard. Bekijk de prachtige tuinen, het doolhof en Henry’s koningskroon
 • Hippe steden | Liverpool Liverpool blijft verbonden met de Beatles. De (vroegere) status van Liverpool als wereldhaven blijkt uit indrukwekkende gebouwen met namen als India Buildings of Bank of Shanghai.
 • Lake District (Cumbria) Het Lake District (Merengebied) is een nationaal park in het noordwesten van Engeland. Het is een van de dertien nationale parken in het Verenigd Koninkrijk.
 • Burton Cliff (Dorset) De Jurassic Coast is een deel van de zuidkust van Engeland die op de werelderfgoedlijst staat.
 • Isle of Lewis (Schotland) De Hebriden vormen een uitgestrekte groep eilanden voor de westkust van Schotland. De groep betaat uit circa 500 eilanden waarvan circa 100 bewoond worden.
 • Castle Stalker - Schotland Het kasteel is bekend geworden door Monty Python's film 'Monty Python and the Holy Grail' en door de film 'Highlander: Endgame'.
 • Tower Bridge - Londen London , wij verzorgen alle tickets voor bezoeken aan attracties, paleizen, boot en bustochten
 • Worthing (West Sussex) Aan de glooiende landschappen van the South Downs liggen de populaire badplaatsen Brighton, Eastbourne en Worthington.
 • Houghton lodge Garden of England, bezoek de mooiste tuinen en parken.

Groepsreizen
 
 The Burlington Abbots Barton  York House   Ashford North
Burlington2 AbbotsBarton1 YorkHouse1 HI AshfordNorth2

De mooiste hotels voor de aantrekkelijkste prijzen

 

Het Zuid-Oosten van Engeland is voor groepen uiterst aantrekkelijk. Hier zijn immers de “highlights” van het land overal dichtbij. Een gebied geschikt voor tuinenreizen, voor mensen met historische interesses, kastelen en mansions of gewoonweg…. London.
In dit gebied contracteerden wij een viertal van de beste hotels, voor een aantrekkelijke prijs en gelegen op een schitterende locatie.

 

Burlington2

 FOLKESTONE

Het The Burlington hotel is ons ‘vlaggenschip’. Vlakbij de Kanaaltunnel en op korte rijafstand vanaf de ferryhavens van Dover is dit hotel een ideale uitvalsbasis voor uw excursies door dit schitterende gebied. Het hotel ligt direct aan zee, met uitzicht over het Engelse Kanaal en is het beste hotel in de omgeving. Uitstekende kamers (70 stuks) en befaamde keuken.

   

AbbotsBarton1
 

 CANTERBURY

Het Best Western Abbots Barton hotel is een zeer stijlvol gotisch gebouw in een rustige omgeving en op loopafstand van de historische stad Canterbury. Het is een van de meest prestigieuze hotels van de stad. Comfort en luxe nabij de natuur, maar ook dicht bij de stedelijke bedrijvigheid.

 

YorkHouse1
 

 EASTBOURNE

Het Best Western York House hotel is een ideaal gelegen hotel, pas aan de boulevard van Eastbourne (net ten zuiden van Eastbourne Pier). Uitstekende kamers en al even uitstekende maaltijden. Vanaf de veranda heeft u schitterende vergezichten. Gratis Wifi in het hele hotel en voor wat mindere dagen een verwarmd zwembad.

 

HI AshfordNorth2 

 HOLIDAY INN

Al vele jaren brengen wij groepen naar het Holiday Inn Ashford North. Een modern hotel met een zakelijke uitstraling. Uitstekende accommodatie en prima kamers. Gelegen aan de snelweg van Ashford naar London en daardoor een prima uitvalsbasis. U bent op zoek naar...

Groepsreizen

Prijzen geven wij u graag op aanvraag. Deze kunnen verschillen per periode.
Bank-holidays en andere vrije of feestdagen kunnen wat duurder zijn, maar door onze contracten kunnen wij u altijd de allerbeste prijzen bieden.

Heeft u als touringcarorganisatie, organisator van personeels- of andere verenigingen plannen om op termijn Britain te gaan verkennen, neem dan contact op met onze groepsafdeling. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en zijn u graag behulpzaam met het invullen van uw reisschema('s).

groepsreizen1


 bus2b autob fietsb motorquad1 caravanb 

boekarrangement1